Sidor

måndag 26 september 2011

Och äntligen kom dom hem igen!

Jag hade skitkul och Sundström var bra (men blev nästan överröstad av ohyfsade och kraftigt berusade bybor-skäms!). Fick sova länge och sedan åka iväg på en kanontrevlig blingovisning i Annefors. Skön helg! Och oj va gla jag är att få hem mina buspojkar!


Stanley och Sigge busar innan läggdags iförda pyjamasar från popupshop.

Syskonbus i blingo och mini rodini

Fram tom sista september får alla som handlar för 1000kr i webbutiken ett hemligt plagg med på köpet, handla för 1500kr och få två hemliga plagg med på köpet!

lördag 24 september 2011

Äntligen!

Äntligen. Visst är det underbart med barn, men ack så skönt att få lite barnvakt ibland! Farfar, konsum-Sven, och hans fjälla var snälla att ta hand om pojkarna så jag kan gå och ha roligt på lokala puben när Stefan Sundtsröm spelar. Och äntligen lite tid att fiffa sig i lugn och ro! En vit vintage-spetsklänning blir det (verkar ju inte som om jag blir gift ändå, så lika bra att passa på..) och älskade Camilla Norrback-jackan som jag investerat i  min egen butik. Den sitter som ett smäck och har så vackra detaljer. Och så är den ju tillverkad av ekologisk bomull. Det är så jag vill att min butik ska vara, fylld av favoritplagg som kan användas läänge och ofta. Och är tillverkade i miljövänliga material under rättvisa förhållanden.
Lite sne och lite snygg i vintage-spets och älskade Kirsi-blousejacket

torsdag 15 september 2011

Det nya favoritmaterialet!

Stanley, i förgrunden, har på sig jumpsuit i härligt tajt modell med raglanskärning och söm mitt bak för perfekt passform. Sigge har Grandpa +leggings Big stripe brown/blue. Båda i samma material som jumpsuiten: Ekologisk bomullsribb och lite elastan. Superskön, följsam och håller passformen.

tisdag 6 september 2011

Greta i höstens bästsäljare från Mini Rodini

Knasiga björnar tryckta på beige botten- Bears tee long sleeve är favoriten bland barnkläderna just nu. Greta matchar här med Bono stretchjeans i ekologick bomull/elastan

Bearsmönstret finns även som body och leggings

Bears tee-dance är snygg att ha till big stripe-leggings, bears-leggings eller ovanpå bears tee longsleeve

Big stripe-plaggen finns som farfarströja och leggings och finns i färgställningarna powder/green (se bild) samt brown/blue, se nedan. Passar bra att bryta av bearsmönstret med.

Big stripe-leggings brown/blue


Basic leggings black. Finns även som farfarströja och passar bra till Bears-mönstret

Bears tee-base. Fin att syskonmatcha med bears tee-dance (se ovan) samt Big stripe-legging eller bears-legging eller varför inte black leggings (se ovan)?

torsdag 1 september 2011

Klädd för kalas!


Sigge fyller ju fyra år idag så nu ska vi ladda för kalas på lördag. Snyggaste kalaströjan enligt Sigge Norlin just nu kommer från Mini Rodini och heter Lightning Grandpa. Sigge har valt den svart/gula kombinationen men den finns även med blå botten och röda blixtar samt body+leggings till de minsta med vit botten och gula blixtar. Sigge har på sig storlek 104/110 vilket är hans normala storlek.

Eyh. Jag är liten men stor. Till tröjan matchade vi idag med baggy leggings från popupshop.

På lördag blir det alltså kalas med några ifrån kusinskaran, kanske Greta kommer och är så här fin och danssugen i Katy dress + lukas pantalonger red dots från blingo

Sigge fyra år-vilket röj!

Mamma, pappa, Stanley, morfar och farmor firade Sigge idag. Vi käkade tårta och lyssnade på rocknroll-shake it baby!